Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας χρήση του site μας, συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.
 

 • Η BioCretanLife δεν δηλώνει με κανέναν τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα έγγραφα και στις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται σ'αυτόν τον διακομιστή είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό, ούτε αντικαθιστούν ιατρικά και επιστημονικά έγγραφα. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται "ως έχει" χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.

 • Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε το www.BioCretanLife.com  σύμφωνα με το νόμο και τα χρηστά ήθη.
   
 • Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε σας.
   
 • Η BioCretanLife δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στην μεταφορά δεδομένων.
   
 • Σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε σωστά τα πεδία (όνομα, διεύθυνση, μήνυμα, κ.λπ.) σε όλα τα on-line ερωτήματα, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.
 • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας επτά (7) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

  Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια). 

 • Η χρήση της ιστοσελίδας BioCretanLife υποβάλλεται σε ελληνικούς και διεθνείς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε το site μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.